-
Merhaba, uzun zaman ayırıp araştırmama rağmen net bir sonuç alamadım.
Sormak istediğim ve biraz arada bırakan sorun şu: Şu an yapmış olduğum tecil sürem 19.06.2023. Bu sene üniversiteye gideceğim ancak muhtemelen istemediğim bir yer olacak. Dolayısıyla bir kez daha okurken sınava çalışacağım. Sorun olan kısımsa burada başlıyor. Diyelim ki ben istediğim üniversiteyi okurken kazandım. İki üniversiteye aynı anda kayıt yaptırılamadığı için okuduğum okuldan kaydımı silmem gerekecek. Dolayısıyla eğitimden verilen tecil hakkım ipta olacak ve ben yoklama kaçağı durumuna düşeceğim ( Muhtemelen). Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Sizce arada kayıt olmak için tecil hakkım iptal olursa kazandığım varsayımına dayanarak kayıt yaptıramama gibi bir ihtimalle karşılaşır mıyım?
-
Selamlar arkadaşlar herkese iyi forumlar bir süredir forumda yenileme ve geliştirme çalışmaları yapmaktayız. Sitemizin alt yapısı olan nodebb'nin eski bir forum sistemi olması sebebiyle bir süredir forumda işlem yapamıyorduk.
Yaptığımız yenileme ve geliştirme çalışmaları sonucu bu sorunlar ortadan kalktı. Bu kapsamda forum sitemizi tercihiniyap.net in alt forumu olmaktan çıkardık ve kamurehber.com adıyla hizmet vermeye devam edeceğiz.
İsim değişikliği yapmamızın sebebi forumumuzu güncelleyip daha fazla kamu personeli ve kamuyu hedefleyen arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla büyütmek istememizdir.
tercihiniyap.net birden çok alanda faaliyet göstermekteydi, Kamurehber.com u sadece kamuya yönelik sınavlar ve alımlar üzerine yeniden yapılandıracağız.
Bu kapsamda sizler arasından gönüllü yöneticiler seçerek forumdaki düzeni gene sizden birilerinin sağlamasını amaçlamaktayız.
Sitemizde yönetici olmak isteyen arkadaşlar sadece özel mesaj yoluyla iletişime geçerlerse seviniriz.
Sitemizde geliştirmemizi veyahut değiştirmemizi istediğiniz hususlar varsa yorum yaparak fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
-
31.01.2022 İtibariyle alımlarımız devam etmektedir. 1 arkadaşımızla çalışmaya başladık. Sizleri de bekleriz 🙂
Selamlar arkadaşlar,
İş platformlarında paylaşıyoruz ama sitemizde de çalışmayı düşünen olabilir diye burada da paylaşmak istedik.
Bünyemizdeki sitelerimizde ücret karşılığında içerik üretecek çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Teknoloji, eğitim ve devlet destekleri alanlarında yazılar talep etmekteyiz. Bu yazıların karşılığında yazdığınız kelime başı ücretlendirme yapılarak tarafınıza haftalık, iki haftalık ve aylık olarak talebinize göre ödemeler yapılacaktır.
Yazılan yazıların özgün, bilgilendirici ve akıcı bir dille yazılması talebimizdir. Yukarıdaki sektörlerden birine ilgi duyuyor ve kendinize güveniyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz. 4 yıldır bizimle çalışan arkadaşlarımız mevcut elimizdeki site sayısı fazla olduğu için uzun süreli çalışma imkanı da sunmaktayız.
Detaylar hakkında özel mesaj atarak detay talebinde bulunabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Ücretli Makale Yazarları Alınacaktır
-
31.01.2022 İtibariyle alımlarımız devam etmektedir. 1 arkadaşımızla çalışmaya başladık. Sizleri de bekleriz
Selamlar arkadaşlar,
İş platformlarında paylaşıyoruz ama sitemizde de çalışmayı düşünen olabilir diye burada da paylaşmak istedik.
Bünyemizdeki sitelerimizde ücret karşılığında içerik üretecek çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Teknoloji, eğitim ve devlet destekleri alanlarında yazılar talep etmekteyiz. Bu yazıların karşılığında yazdığınız kelime başı ücretlendirme yapılarak tarafınıza haftalık, iki haftalık ve aylık olarak talebinize göre ödemeler yapılacaktır.
Yazılan yazıların özgün, bilgilendirici ve akıcı bir dille yazılması talebimizdir. Yukarıdaki sektörlerden birine ilgi duyuyor ve kendinize güveniyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz. 4 yıldır bizimle çalışan arkadaşlarımız mevcut elimizdeki site sayısı fazla olduğu için uzun süreli çalışma imkanı da sunmaktayız.
Detaylar hakkında özel mesaj atarak detay talebinde bulunabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar dilerim.
-
Admin
-
Admin