Navigasyon

Kamu Rehber
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer Hakimlik
    Baskent Kariyer
    📢 Kamudaki Rehberiniz Kamurehber.com Detaylar için Tıklayınız...
    • DHMİ Avukat

M

Dhmi avukat maaşı hakkinda bilgisi olan var mi? 657 ye mi tabiler yoksa 399 mu?

KPSS B
    • Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

A

Hayırlı olsun. http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?15453310-63ab-4fac-a33f-a6ac1e62a8ce&kk=10006

KPSS B
    • Ticaret Bakanlığı Muayene Memurluğu Alım İlanı 2021

P

Bekleyen dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muayene-memuru-alim-ilani-2021-h13328.html

KPSS B
    • KPSS kitap önerisi

K

sanırım geçen yıl için açılan bir başlık vardı ama yıldan bağımsız herkes KPSS kitap önerisi yapabilir diye düşündüm. Faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz kitap ve tavsiye sebebini yazabiliriz.
      Ben kpss hukuk için 657 yayınlarını öneriyorum oldukça iyi bir kaynak kavramları farklarıyla ele almış. Kavramayı hızlandırıyor.

KPSS B
    • KPSS B ANKARA DERSHANE ÖNERİSİ

G

Merhabalar, Kpss B grubu için Ankara’da dershane önerisi olan var mı acaba?

KPSS B
    • P3 Merkezi atama- kurumlar?

F

Merhaba. B grubu lisans Merkezi atamada iyi kurumlar neler? A grubundan hazırlandım daha evvel, olmadı. 2022de b düşünüyorum. Ama daha önce hiç haşır neşir olmadığımdan pek bilgim yok. Uluslararası ilşk mezunuyum. DHMİ gibi veya bi tık altında iyi kurumlar neler acaba kaç bandında almak gerekir bilgisi olan yardımcı olabilir mi

KPSS B
    • Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı Sınav İlanı

A

https://www.halkbank.com.tr/content/dam/halkbank/tr/dokumanlar/bizden-haberler/duyurular/BHA-Detayİlan.pdf

İkamet şartı var.

KPSS B
    • Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)

?

Bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun.

https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muhafaza-memuru-alim-ilani-2021-h13339.html

KPSS B
    • Gençler A.B.B zabıta alımı sözlüde sıfır puan vermişler bir sürü kişiye gördünüz mü

B

..............

KPSS B
    • P3 Mülakatsız Alımlar

B

Merhaba arkadaşlar. 2018 yılında sınava girmiştim, 2020 yılında alan puanımın süresi bitince süreçten 1 yıl uzak kaldım. P3'ten kesinlikle mülakatsız alım yapan yerler nerelerdir? Mülakat ile uğraşmak istemiyorum artık, 2 kez elendim çünkü. Puanımı alıp kesin atanırım gözüyle bakmak istiyorum artık.

KPSS B
    • Merkezi satınalma uzman yardımcısı

R

Arkadaşlar bu kadro hakkında bilgisi olan var mı maaşlar iş tanımı görevde yükselme vs.

KPSS B
    • Kpss B ye hazırlananlar

H

Evet kpss b yi hedefleyen arkadaşlar çalışmalara başladınız mı nasıl gidiyor 2022 inşallah benim yılım olacak ve atanacam kendi kendine yaptığım denemelerde göre şimdilik 84 85 civarı puana denk gelecek neleri yapıyorum 2022 ye kadar 90 ve üstünü alıp hedefime ulaşmayı amaçlıyorum bu puanları daha da artırmak için başka önerisi olan kaynak önerisi olan var mı ayrıca sizlerin nasıl gidiyor çalışmalar ve puanlar iyi günler dilerim

KPSS B
    • Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alım İlanı 2020

A

https://www.tercihiniyap.net/ilan/ege-ihracatci-birlikleri-idari-memur-personel-alim-ilani-2020-h10751.html

KPSS B
    • kızılay personel alımı 2019

E

Arkadaşlar kızılay personel alımı 2019 yılında yine hareketlenmiş gördüğüm kadarıyla. İki yıldan fazla zaman önce açılan başlık yerine buradan devam edelim.

KPSS B
    • Uluslararası İlişkiler - Kpss B

B

Merhaba arkadaşlar. 2018'de A Grubu'na hazırlanıp çok iyi puan almıştım. 84-88 arası puanlarım vardı. İki kez mülakatta elendim. Hatta birinin kurum sınavından 90 almıştım. 2018-20 arası çok fazla ilan gelmedi, her sene açılan GUY bile açılmadı. Bir daha sınava girmeyeceğim diyip girmedim ve özel sektörde işe başladım. 2022 B Grubu'na hazırlanmak gibi bir düşüncem var. Uluslararası İlişkiler mezunu olduğumu da hesaba katarsak; A Grubu'ndan atanmak mı daha kolay, B Grubu'ndan atanmak mı?

KPSS B
    • Ankaranın En İyi Kpss B dersanesi hangisi?

Y

Arkadaşlar merhaba.Ankarada gidilebilecek en iyi B grubu dersanesi hangisi.Gerçekten fayda sağlayacağımız bir dersane istiyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim

KPSS B
    • Ekonometri Yardım Lütfen

U

Arkadaşlar merhaba 2020 ekonometri P3 puanım 83,6 güncel branş sıram 32, M7 2900. Üniversite memurluğu gelir mi bu sıralamaya? Sınava ilk kez girmiştim ve bu sıralamalarla ne yapmam gerektiği konusunda fikrim yok tekrardan çalışmaya başladım 😞 Deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

KPSS B
    • PTT Personel Alımı 2019

G

Artık bu başlığın zamanı geldi bence. Son çeyrekte alım yapılcak deniyordu artık yavaş yavaş bunu konuşmaya bilgi paylaşmaya başlamak lazım.

PTT Personel Alımı Başvuruları nasıl yapılıyor? Kimler başvurabilir? Başvuru koşulları neler?

https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.html

PTT Personel Alımı sınavı nasıl yapılır? Hangi unvanlar için sınav yapılıyor? Hangi unvanlar sınavsız girecek?

https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.html

2019 PTT Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Başvuruları ne zaman başlayacak?

https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/ptt-personel-alimi-2019-basvurusu-ne-zaman-basliyor-h8447.html

KPSS B
    • 2021/1 Merkezi Atama

papatyaçayı

Hayırlı olsun https://www.osym.gov.tr/TR,21193/kpss-20211-bazi-kamu-kurum-ve-kuruluslarinin-kadro-ve-pozisyonlarina-yerlestirme-yapmak-icin-adaylardan-tercih-alinmasi-01072021.html

KPSS B

Adalet Bakanlığı 810 İcra Katibi Alım İlanı 2017

KPSS B
    icra katipliği 810
    25
    92
    28836
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • hgrotius
      hgrotius Yasaklı Son düzenleyen: hgrotius

I L A N

Adalet Bakanlığından

Bakanlığımızca, ekte mahal ve sayısı belirtilen genel idare hizmetleri sınıfında bulunan 5-12 dereceli kadrolara, "Sınav Birimi" olarak yetki verilen Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonları tarafından yapılacak uygulama ve Bakanlığımızca yapılacak sözlü sınavlarıyla, açıktan atama suretiyle 810 icra katibi alınacaktır.

1- ) Genel Şartlar

İcra katipliği kadrolarına atanmak isteyenlerin;

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Merkezi sınavın (KPSS-2016) yapıldığı 2016 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak (01/01/1981 ve sonrası doğumlu olanlar),

c) Merkezi sınavda (KPSS-2016'da lisans mezunları için KPSSP-3, önlisans mezunları için KPSSP-93, ortaöğretim mezunları için KPSSP-94 puan türünden) en az 70 puan almış olmak,

d) Görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak,

f) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,

g) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

h) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

ı) En az lise veya dengi okul mezunu olup, örgün öğretim yoluyla verilen daktilo ya da bilgisayar dersini başarıyla tamamladığını belgelemek veya başvuru tarihinde Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı veya kamu kurumu ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip bulunmak,

i) Uygulama sınavında ve sözlü sınavda başarılı olmak şartlarını taşımaları gerekmektedir.

2- ) Başvuru Yeri ve Gerekli Belgeler

Adaylar 02 Ocak 2017 - 16 Ocak 2017 tarihleri arasında;

a) İcra katipliği sınavı başvuru formu,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin ya da öğrenim yabancı ülkede yapılmış ise denklik belgesinin aslı, kurumca veya belgenin verildiği yer yükseköğretim kurumunca onaylanmış örneği,

c) KPSS-2016 sınav sonuç belgesi,

d) Örgün eğitim yoluyla verilen daktilo ya da bilgisayar dersini başarı ile tamamladığına ilişkin belge veya Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı ya da kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslardan alınmış daktilo veya bilgisayar sertifikası, (Örgün eğitim veren fakülte veya yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet meslek yüksekokulları, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet önlisans programı, adalet meslek lisesi veya diğer lise ya da dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olanlardan daktilo veya bilgisayar sertifikası istenmeyecektir.)

ile birlikte sınav birimine veya sınav evrakının sınav birimine gönderilmesi için mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına müracaat edeceklerdir.

Mahalli Cumhuriyet başsavcılıkları aracı kılınarak sunulacak başvuru evrakı, masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün DYS üzerinden ve fiziki olarak acele posta servisiyle (APS) sınav birimine gönderilecektir.

Adaylar, ilan edilen mahallerden sadece birine başvuruda bulunabileceklerdir. Birden fazla mahal için başvuruda bulunan adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

3- ) Uygulama Sınavına Çağrılacakların Belirlenmesi

Adaylardan, merkezi sınavda aldıkları puana göre en yüksek puandan başlayarak her bir mahal için ilan edilen kadro toplamının 20 katı kadarı, uygulama sınavına girmeye hak kazanacaktır. Buna göre yapılan sıralamada, son sıradakilerle aynı puana sahip olanlar da uygulama sınavına girebilecektir.

4- ) Uygulama Sınavı, Yeri, Zamanı ve Şekli

Uygulama sınavına girmeye hak kazananların listesi en geç 27 Ocak 2017 Cuma günü sınav birimlerinin bulunduğu adliyelerin internet sitelerinde ilan edilecektir.

Sınav giriş belgeleri sınav gününe kadar sınav birimlerinden alınabilecektir.

Uygulama sınavı, sınav birimlerinin bulunduğu adliyelerde 04 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 09.00'da başlayacaktır. Uygulama sınavının belirtilen günde bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

Adaylardan, uygulama sınavından en az bir hafta önce Bakanlık internet sitesinde ilan edilecek yazılı metinler arasından, sınav sırasında her bir grup için komisyon tarafından çekilecek kura sonucu belirlenen metinden daktilo veya bilgisayarla; verilen metne sadık kalınmak ve anlam bütünlüğü korunmak suretiyle, kelime ve cümle tekrarına yer vermeden ve yanlış yazılan kelime sayısı toplam yazılan kelime sayısının yüzde kırkından fazla olmayacak şekilde üç dakikada en az doksan kelime yazanlar, uygulama sınavında başarılı olmuş sayılacaklardır.

5- ) Sözlü Sınava Çağrılacakların Belirlenmesi, Sınav Yeri ve Zamanı

Uygulama sınavında başarılı olanlardan, sınav birimince doğru olarak kabul edilen kelime sayısı esas alınmak kaydıyla, en fazla doğru kelime yazan adaydan başlanarak tercih edilen mahal için ilan edilen kadronun üç katı kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Buna göre oluşturulan sıralamada, son sıradakilerle aynı sayıda doğru kelime yazanlar da sözlü sınava girebileceklerdir. Sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi, en geç 13 Şubat 2017 Pazartesi gününe kadar sınav birimlerinin bulunduğu adliyelerin internet sitelerinde ilan edilecektir.

Sözlü sınav Bakanlığımızca yapılacak olup sözlü sınavın yeri ve zamanı ayrıca bildirilecektir.

6- ) Sözlü Sınava Gireceklerden İstenecek Belgeler

Sözlü sınava girmeye hak kazananlar en geç 28 Şubat 2017 Salı gününe kadar;

a) 6x9 cm ebadında iki adet fotoğraf,

b) Mal Bildirimi Formu,

c) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına esas olmak üzere ilgilinin fotoğrafını ve imzasını taşıyan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu,

d) Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanı, sınav birimine teslim edecekler veya bu ilanın 2 nci maddesindeki esaslara göre göndereceklerdir.

7- ) Sözlü Sınav Konuları

Sözlü sınavda Yönetmeliğin 11 inci maddesinde belirtilen genel kültür ve genel yetenek konuları ile genel hukuk bilgisi, icra ve iflas hukuku ile kalem mevzuatından soru sorulacaktır.

8- ) Başarı Listelerinin Oluşturulması

Sözlü sınav sonucu en yüksek puan alan adaydan başlanmak üzere sıraya konularak her bir mahal için ayrı ayrı sözlü sınav başarı listesi oluşturulacaktır.

Merkezi ve sözlü sınavda alınan puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanarak her bir mahal için ayrı ayrı nihai başarı listesi düzenlenecektir. Bu liste düzenlenirken hukuk fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, yüksekokulların adalet programı ile adalet ön lisans programı mezunları en yüksek puan alan adaydan başlanarak; diğer adaylar ise bu sıralamayı takiben kendi aralarında en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıralanacak ve nihai başarı sonucu Bakanlığımız internet sitesinde ilan edilecektir.

9- ) Atamaların Yapılması

Bakanlık tarafından, nihai başarı listesine göre başarılı olanlar ilan edilen kadrolara atanacaktır. Duyurulur.

EKİ: 1- Sınav İzni Verilen Mahaller,

2- İcra Müdür ve Yardımcıları ile İcra Katiplerinin Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği,

3- İcra Katipliği Sınavı Başvuru Formu,

4- Mal Bildirimi Formu,

5- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu.

İCRA KATİBİ ATAMASI YAPILACAK MAHALLER VE ATAMA İZİN SAYILARI

SINAV BİRİMİ

MAHALLER

VERİLEN İZİN

ADANA

Adana

14

ADIYAMAN

Adıyaman

2

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar

4

AKHİSAR

Akhisar

2

AKSARAY

Aksaray

5

ALANYA

Alanya

3

AMASYA

Amasya

4

ANKARA

Ankara

95

ANKARA BATI

Ankara Batı

4

ANTALYA

Antalya

32

AYDIN

Aydın

3

BAKIRKÖY

Bakırköy

36

Büyükçekmece

6

Küçükçekmece

4

BARTIN

Bartın

2

BATMAN

Batman

5

BAYBURT

Bayburt

1

BİLECİK

Bilecik

3

BOLU

Bolu

3

BODRUM

Bodrum

4

BOĞAZLIYAN

Boğazlıyan

2

BURDUR

Burdur

3

BURSA

Bursa

10

ÇANAKKALE

Çanakkale

6

ÇANKIRI

Çankırı

1

ÇORLU

Çorlu

13

Çerkezköy

5

ÇORUM

Çorum

10

DENİZLİ

Denizli

7

DİYARBAKIR

Diyarbakır

7

ELBİSTAN

Elbistan

3

EREĞLİ (KONYA)

Ereğli (Konya)

2

ERZİNCAN

Erzincan

3

ESKİŞEHİR

Eskişehir

16

GAZİANTEP

Gaziantep

13

GEBZE

Gebze

10

GİRESUN

Giresun

4

HATAY

Hatay

2

İNEGÖL

İnegöl

5

İSKENDERUN

İskenderun

8

İSTANBUL

İstanbul

127

Gaziosmanpaşa

5

İSTANBUL ANADOLU

İstanbul Anadolu

75

İZMİR

İzmir

65

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş

5

KARS

Kars

2

KARŞIYAKA

Karşıyaka

4

KAYSERİ

Kayseri

18

SINAV BİRİMİ

MAHALLER

VERİLEN İZİN

KIRIKKALE

Kırıkkale

3

KIRŞEHİR

Kırşehir

3

KOCAELİ

Kocaeli

14

KONYA

Konya

15

KÜTAHYA

Kütahya

5

MANAVGAT

Manavgat

2

Serik

2

MARDİN

Mardin

2

MERSİN

Mersin

16

NAZİLLİ

Nazilli

2

NEVŞEHİR

Nevşehir

4

NİĞDE

Niğde

4

OSMANİYE

Osmaniye

2

RİZE

Rize

3

SALİHLİ

Salihli

2

SAMSUN

Samsun

10

SİVAS

Sivas

4

SÖKE

Söke

7

Kuşadası

2

ŞANLIURFA

Şanlıurfa

6

TEKİRDAĞ

Tekirdağ

4

TOKAT

Tokat

4

TRABZON

Trabzon

8

VAN

Van

6

YALOVA

Yalova

2

YOZGAT

Yozgat

4

ZİLE

Turhal

5

ZONGULDAK

Zonguldak

6

TOPLAM

810

İCRA KATİBİ MESLEK TANITIMI YAZISI ( MAAŞ BİLGİSİ VE MESLEK TANITIMI )

? G 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı @hgrotius Son düzenleyen:

@hgrotius
        Bir ay yeter mi 90 kelime yazmaya ya şubattaysa sinav

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • aliveli
          aliveli Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@rlg yeter hocam , günde 3 saat civarı çalışırsanız

? U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ?
            Eski Kullanıcı @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli
            Klavye sınavı Kadro verilen şehirlerin kendisinde mı olacak acaba.Atiyrm Niğde 4 kişi alacak mis sınavda mı nigde de yapılacak yoksa başka şehirde mı hocam.?

• aliveli

@rlg hocam alım yetkisi bakanlıkta o sevepten sınav ankarada olabilir.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ?
                Eski Kullanıcı @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli
                Himm peki tskler.ikm içinde başvuru yapmak istiyorum engel olmaz değil mi ikisinede başvuru yapabilirim.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • aliveli

@rlg hiç bir sıkıntı olmaz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • totti
                    totti Son düzenleyen:

maaşlar hakkında bilgisi olan var mı ve çalışma şartları

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • P
                      Phoenix @totti Son düzenleyen:

@totti Hocam haberini ve meslek tanıtımını internet sitemizde yapmıştık. Orayı takip ediyor musunuz? Linkini buraya bırakıyorum..

http://tercihiniyap.net/icra-katibi-nedir/

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • U
                        uzman @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli bir dakikada 90 kelimemi yazmamız isteniyor?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • aliveli
                          aliveli Yasaklı @uzman Son düzenleyen:

@uzman evet hocam

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • U

@aliveli peki şehir tercihi kazandıktan sonramı yapılıyor?

• aliveli

@uzman hocam bir dakikada demişsiniz şu an farkettim 3 dakikada en az 90 olması lazım. Şehir kazanmanın akabinde tercih edilir .

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • U

@aliveli 3 dakikada 90 kelime kolay yapılırda bi dakikada zor diyorum bnde 🙂 peki sadece 90 kelimeyi yapıp yapmamaya mı bakıyolar yoksa ordada adaylar arası sıralama varmı baraj 90 mı ?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                                • aliveli

@uzman var hocam yüksek yazmaya çalışın

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • davetsiz
                                    davetsiz Son düzenleyen:

Daktilo sinavi ile ilgili ayrintili bilgiyi nereden edinebiliriz..

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

hgrotius 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • hgrotius
                                      hgrotius Yasaklı @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz konuya ilişkin bir yazı hazırlayalım dilerseniz ?

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • H
                                        hasangldd Son düzenleyen:

peki sınavda f klavye mi kullanılıyor q klayve mi bilginiz var mı acaba. şimdiden teşekkürler

• hgrotius
                                          hgrotius Yasaklı Son düzenleyen:

@hasangldd 2017 yılı katiplik uygulama sınavlarında ister q ister f kullanabilirsiniz bu konuda tercih hakkınız var. Eskiden sınava kendi klavyenizi falanda getirebiliyordunuz .

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • H
                                            hasangldd @hgrotius Son düzenleyen:

@hgrotius keşke yine kendi klavyemizle girebilsek. cevabın için çok teşekkür ederim hocam

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 1 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti
                                            Kamu Rehber