Navigasyon

Kamu Rehber
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer Hakimlik
    Baskent Kariyer

Baskent Kariyer Hakimlik

📢 Tercihiniyap Forum Sitesi Artık Kamurehber.com Olarak Yayın Hayatına Devam Ediyor. Detaylar için Tıklayınız...
    • Güvenilir Takipçi Satın Alma Sitesi Önerisi

M

Şifresiz ve güvenilir instagram takipçi satın al hizmeti sunan medyamagaza ile ucuz takipçi arttırabilirsiniz.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Teknoloji sitem hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

S

İleti kaldırılmıştır.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Huawei'nin inanılmaz yükselişi

K

geçen hafta bu başlığı açmaya niyetlenip üşenmiştim. Bugün daha anlamlı hale geldi. Huawei telefonlar için Androidin destek vermeyecek olmasını nasıl yorumluyorsunuz?

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Bluetooth kulaklık öneri

A

Yarın a 101 e earbuds 2 xiaomi marka bluetooth kulaklık gelecek arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum kullananlar varsa iyi ve kötü yanlarını söyleyebilir mi ? Bu arada ürün 139 tl.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Cyberpanel yardım

K

Arkadaşlar linode den alınma CentOS 7 sunucuda cyberpanel kullanmaktayım. Flarum la forum kurdum ama smtp ayarlarını yapmama rağmen forum aktivasyon maili göndermiyor gmail de denedim ama mail atmıyor hiç bir şekilde, yardımcı olabilecek var mıdır ? 25, 465, 587 portları açık mail için denedim ama kabul ediyor mail gönderildi diyor, göndermiyor.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Laptop Önerisi ve Laptop Fiyat Tavsiyesi

Antimülakat

Arkadaşlar uzun zamandır laptop almak istiyorum ancak maddi bazı durumlardan dolayı bir türlü kısmet olmadı. Hep eskilerle idare ettik. Şimdilerde ise durum çok daha acilleşti, bir ara ne var ne yok bir laptop almak istiyorum. Teknolojik ürünlerde parçaların hız, kalite ve güvenirliği konularına çok hakim değilim. Sizlerin laptop konusunda benden çok daha iyi olduğunuza eminim. Bana hangi laptop markalarını önerirsiniz? Hız ve ısınma problemi konusunda nelere dikkat etmeliyim? Ne kadarlık bir laptop benim işimi görür? Hangi marka laptop almamı tavsiye edersiniz? Laptop önerisi olanları bekliyorum. Fiyatlarla ilgili de konuşursak sevinirim. Çok fazla oyun oynamıyorum diye de belirteyim.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Kulak içi bluetooth kulaklık

leventgöktuğ

Kullanan, tavsiyesi olan var mı? Daha çok müzik dinlemek için kullanacağım. Şarj süresi uzun ama uçuk olmayan fiyatlarda bir şey arıyorum.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Xiaomi Mi Max 3

J

Xiaomi Mi Max 3 Çinde piyasaya sürülmüş. Ne zaman Türkiye'ye gelir sizce?

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • android.process.acore durduruldu hatası

onuktekin

Android kullananların karşılaştığı bu lanet sorundan kurtulan var mı? Bir buçuk iki ay içinde telefonu fabrika ayarlarına 10. kez döndürdüm. fak dı android.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • ...

A

İleti kaldirilmistir.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Google Hizmetlerine Türkiye'de Erişim Engeli Ne Anlama Geliyor?

A

Rekabet Kurumu'num cezası sonrası Google, Google Play hizmetlerine erişim engeli getirdi. Neden oldu tüm bunlar? Hangi cihazlar etkilencek?

https://www.tercihiniyap.net/m/yasam/google-turkiye-engeli-karari-ne-demek-hangi-cihazlar-etkilenecek-h9577.html

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • ankara varlık mahallesi çilingir anahtarcı

E

İnşallah ihtiyaç olmaz.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Toplama Bilgisayar

A

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım artık tam ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Yaklaşık 5 6 yıl önce bir arkadaşım toplamıştı. Açıkçası benim çok bir bilgim yok bu konuda. Bazı parçalarını yenilemem gerekiyor galiba. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Bosch mu siemens mi?

hgrotius

Aynı ürün için benzer fiyatlar veriyorlar. İkisi de aynı grubun diye biliyorum ama hiç siemens kullanmadım. Hangisi daha iyi sizce?

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • İnternet Ağı - Bağlantısı Tavsiyeleri

Antimülakat

Dostlar yakın zamanda TURKCELL adsl bağlantımın taahhüdü doluyor. 79.99a fiber önerdiler. Ben diğer ağları da değerlendirmek istiyorum. Bulunduğum yerde uydu net diye bir şey var bu da fazlaca öneriliyor. Siz neler tavsiye edersiniz? En nefret ettiğim şey film izlerken yavaşlama problemi. Üç kuruş film keyfimizin içine ediyor. Şu anda en önemsediğim şey: Hızlı olması. Fikir verilirse sevinirim.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Dell inspiron 3585 nasıl? Kullanan var mı?

E

Özellikleri: Dell Inspiron 3585, AMD Ryzen 3 2200U 4GB 1TB hafızalı olandan bahsediyorum. Garanti kapsamından çıkarmayı göze alıp SSD ve 4 GB ram eklesek pubg ve cs gibi oyunları oynatır mı?

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • S-400 hava savunma sistemi ve Abd ilişkiler

urfaspor63

Türkiye'nin S-400 anlaşmasındaki kararlılığı ve ABD'nin basıkları peki .Türkiye egemen bir ülkedir kararını almalı mı yoksa geri adim mi atmalı. Yoksa Devletler bedel ödeyerek mi büyürler.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • hibrit araba almak mantıklı mı

kml

Son dönemde bir çok markada hibrit araba çoğalmaya başladı. Hibrit motor ilkel bir teknoloji gibi geliyor kullanan var mı?

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • 2.000-3.000 TL Telefon Önerileri

P

Huawei Mate 10 Lite ve Huawei P20 Lite arasında gidip geliyorum. Ancak emin olamıyorum. Acilen telefon almam lazım. Telefon önerileri almaya açığım.

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    • Iphone 4s apple kimliği

Ç

Arkadaşlar 4s telefonum en basta apple kimliği nedeniyle acilmiyor.Nasil yapabilirim ankara da acabilecek ya da bir yol gosrebilecek biri var mi

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER

Laptop Önerisi ve Laptop Fiyat Tavsiyesi

TEKNOLOJİK ÜRÜNLER
    laptop öneri fiyatlar tavsiye markalar
    17
    39
    1772
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Arkadaşlar uzun zamandır laptop almak istiyorum ancak maddi bazı durumlardan dolayı bir türlü kısmet olmadı. Hep eskilerle idare ettik. Şimdilerde ise durum çok daha acilleşti, bir ara ne var ne yok bir laptop almak istiyorum. Teknolojik ürünlerde parçaların hız, kalite ve güvenirliği konularına çok hakim değilim. Sizlerin laptop konusunda benden çok daha iyi olduğunuza eminim. Bana hangi laptop markalarını önerirsiniz? Hız ve ısınma problemi konusunda nelere dikkat etmeliyim? Ne kadarlık bir laptop benim işimi görür? Hangi marka laptop almamı tavsiye edersiniz? Laptop önerisi olanları bekliyorum. Fiyatlarla ilgili de konuşursak sevinirim. Çok fazla oyun oynamıyorum diye de belirteyim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Antimülakat
        Antimülakat Son düzenleyen:

Kullandığı laptop tan memnun olanlar, bu laptopların markalarını ve güncel fiyatlarını da açıklarsa çok memnun olurum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Hp alma cok ısınıyor 🙂 paran varsa toshiba al 🙂

Antimülakat Agor 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Antimülakat
            Antimülakat @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz ne kadar paradan bahsediyoruz hocam?

• U
              uzmanyrdd Son düzenleyen:

8 yıldır dell kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

• H
                harmenihas Son düzenleyen: harmenihas

@antimülakat Ben monster kullanıyorum, oyun için almıştım 2015'te çok memnunum. Hemen her bütçeye göre modelleri vardı fakat malum kur ben aldığımdan bu yana 2 katını aştı şimdi biraz pahalı geliyor. Başlangıç fiyatları 5bin civarı. www.monsternotebook. com.tr Türk işi MSI gibi. Ama 2. tercihim ASUS olurdu f/p bakımından.

• Antimülakat

Arkadaşlar hepsini değerlendirmek istiyorum ama öneri arttıkça da sadece elenmesi gerekenler eleniyor ancak sayı artıyor. Bir arkadaşım 5-7 bin TL arasını gözden çıkarmamı söylemişti. Konuyu daraltmak için bende alacağım laptop ın en fazla bu civarda olması gerektiğini belirteyim.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • H
                    harmenihas @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Hocam kafi yani 5-7 arasına gayet iyi bulacaksınız bu konuda içiniz rahat olsun. Az önce daha vatanbilgisayara gittim. Yani kapının ağzına 11binlik pc yi koymuşlar direkt. Eskiden çok afaki görülüyordu bu fiyatlar ama şimdi arkadaşınızın da dediği gibi 5 binden başlıyor. Artık ekran kartım nvidia olsun ekran genişliği 17.3'' olsun yok içinde ssd olsun en azından 128-256'lık dedikçe fiyatlar genişliyor. Bu arada bu yazdıklarım da tavsiyelerim. Ekran çözünürlüğünde hala var mı bilmiyorum ama en fazla 720p yi destekleyen çözünürlüklü ekranlar vardı. En azından bir filmi 1080p'de izleyebilin derim. ( 1920x1080)

• A
                      Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Antimülakat 5-7 arasında rahat bulabilirsin hocam inter core i5-7 işlemci olursa rahat edersin

• Antimülakat

Tamamdır biraz araştırma yapayım. Fikir veren dostlara teşekkür ederiz. Yine bir gelişme indirim şu bu olursa yazalım. Bu başlık uzun zamandır neden açılmamış anlamadım?

• Agor
                          Agor @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz hocam yakın zamanda HP aldım, çok minik ısınma problemi kalmış ama eski problemi çözmüşler benim anladığım kadarıyla, eski seriler inanılmaz ısınıyormuş.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • A
                            akliselim Son düzenleyen:

Başlık açılınca 2-3 yıl önce 3.200 tl ye aldığım asus n752vk laptopumun fiyatlarına bakayım dedim.bakınca ufak çaplı bir servete sahip olduğumu farkettim 😄 zaruri değilse bu fiyatlarla bence teknolojik ürün alınmaz

Antimülakat Agor 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • Antimülakat
                              Antimülakat @akliselim Son düzenleyen:

@akliselim ne kadar olmuş hocam. İkiye katladı sanırım. Harbi 6-7 bin TL de düşününce bir servet aslında.

• A
                                akliselim Son düzenleyen:

hocam 10 bin tl olmuş siz laptopu ne amaçlı kullanacaksınız ona göre bir geçiş süreci belirleyip tablet-tv niz varsa android dönüştürücü kullanabilirsiniz

• Agor
                                  Agor @akliselim Son düzenleyen:

@akliselim hocam doların eksi yönlü hareket etme olasılığını neredeyse kimse görmüyor o yüzden hani dolar düşsün de alalım dersek en az beş yıl teknolojik ürün sahibi olamayız, beş yıl sonra da bir şeyler değişir mi bilinmez ama en erken vadede beş yılı görüyorum.

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

• hgrotius
                                    hgrotius Yasaklı Son düzenleyen:

Bu işin ikinci eli eskisine göre çok hareketlenir. Artık bir laptopun 8-9 seneden önce atılmayıp sürekli tamir sarmalına gireceği günler yakındır.

• S
                                      sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

iPhone'lar 12000 tl. laptop fiyatları da ona paraleldir sanırım.

• I
                                        ilerlemeyedevam Son düzenleyen:

Bende 6 7 senedir asus laptop kullanıyorum.Şu aralar biraz yavaşladı onu da belirtmek isterim.Ama genel olarak iyi tavsiye ederim.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Antimülakat
                                          Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Dostlar monster laptop önerisi yapan kişiler var. Sanırım bu markayı alacağım ağırlığı falan nasıl? Kullanan var mı?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • K
                                            kartel06 @ilerlemeyedevam Son düzenleyen:

@ilerlemeyedevam bu iletiyi keşke daha önce görseydim 😞 bende de asus var bataryada çalışırken yavaşlıyor hatta donuyor ama elektiriğe bağlanınca aynı sorun yok. Sizde de nasıl oluyor?

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti
                                            Kamu Rehber