Navigasyon

Kamu Rehber
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • Bedelli Müracaatı ve Memuriyet

G

Arkadaşlar bedelli müracaatı yaptığımız zaman örneğin askere gitmeye daha 7-8 ay var diyelim. Askerlik durum belgesinde ne yazacak ve bu süre zarfında memuriyetlere başvurabilip atanabilir miyiz?

DİĞER
    • Hesap Silme

extraordinary

Admin merhaba,
      Hesabımın iletileriyle birlikte silinmesini istiyorum.
      Anlayışınız için teşekkürler. Iyi çalışmalar.

DİĞER
    • MİT KARİYER TOPLANTISI

E

Arkadaşlar bugün mit kariyer toplantısına davetlisiniz diye bir mesaj aldım daha önce MİT’e özgeçmiş bırakmıştım.
      Toplantı sonucu isteyenlere adaylık süreci başlatılacak falan yazıyordu var mı bileğisi olan ?

DİĞER
    • Hesap silme talebi

K

Adminlerden hesabımın silinmesini talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

DİĞER
    • Süreç

M

Merhaba, temmuz ayı içinde toplantıya katılan ve evrak teslim eden arkadaşlar var mı? Varsa süreç ne aşamada bilginiz var mıdır? Bilgisi olan varsa iletebilirse sevinirim

DİĞER
    • Hesap Silme

titoizm

Merhaba Admin,

Hesabımı, tüm iletiler dahil silebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.

DİĞER
    • TÜRK KIZILAYI 2021 YÖNLENDİRME VE DIŞ ERİŞİM ASİSTANI

T

İlan kariyer net üzerinde idi. 01-27 Şubat arasında. İşin tuhaf yanı, aynı ilan kızılayın kendi kariyer sitesinde mevcut değildi. Bana uyuyor diye başvurdum ama özgeçmişimin 1 kere inceleme dışında bir gelişme olmadı. Benzer veya fazlası deneyim sahibi arkadaşlar varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

DİĞER
    • Tebligat gönderimi ne kadar sürüyor?

T

Merhaba arkadaşlar. Memuriyete girişte kurumun bulunduğu il dışındakilere tebligat gönderilmesi ne kadar sürüyor acaba?

Atama imzası atılmış sanırım eğer önemli ise.

Şimdiden teşekkürler.

DİĞER
    • Uzm. Yrd. Sağlık Kurulu Raporu Karar Kısmı Etkiler mi?

T

Merhaba arkadaşlar, bir kuruma uzman yardımcısı olarak atandım ve sağlık kurulu raporu istediler.

Benim aldığım sağlık raporunun karar kısmında "memuriyet görevine engel olabilecek akıl veya fiziksel sağlık sorunu yoktur, yurdun her yerinde görev yapabilir" gibi bir ibare geçiyordu.

Fakat dün diğer kazananların açtığı bir chatte diğerlerinin teslim ettikleri sağlık raporunda "uzman yardımcısı olabilir" gibi bir ibare geçtiğini gördüm.

Sizce benim sağlık raporumda Uzman Yardımcısı yerine Memuriyet yazıyor olması bir engel teşkil eder mi? Pazartesi belge teslim etmeye gideceğim de Ankara'ya.

Kurum ne duyurusunda ne de mevzuatında karar kısmında ne yazılması gerektiği ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmış, sadece "tam teşekkürlü bir devlet hastanesinden alınacak sağlık raporu" deyip bırakmış.

Endişelenmemin sebebi ise; öğretmenlerin sağlık raporunda "öğretmen olabilir" ibaresinin geçmesi zorunluymuş. acaba bizimki de öyle midir diye merak ediyorum. Tecrübesi veya fikri olan var mı bu konu ile ilgili?

DİĞER
    • Askerlik tecil ve yüksek lisans

L

Arkadaşlar benim hali hazırda 3. yarıyıl döneminde olan bir tezli yüksek lisansım mevcut, bir derse girmedim, tek bir dersten geçirmişler oda danışman hocanın dersi. Gelecek dönem yönetmeliğe göre teze geçilmesi gerekiyor dersleri vermeden de geçilmiyor herhalde, kaydım silinirse ve ben bir tezsiz yüksek lisansa başvursam askerliğim tekrar tecil olur mu? Malûm sınavlar hep ertelendi sıkıntılı bir durumdayım. Bilenleriniz varsa bir yol gösterebilir mi acaba?

DİĞER
    • GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

Y

https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/guneydogu-anadolu-ihracatci-birlikleri-genel-sekreterligi-personel-alimi-duyurusu-177.html

Hayırlı olsun.

DİĞER
    • "Kamuilan.ailecevalisma " sitesine ne oldu.Başka giremeyen var mı?

B

Kamuilan.ailecevalisma " sitesine ne oldu.Siteye girmeye çalışırken site hata veriyor.Başka giremeyen var mı?

DİĞER
    • 2020 Göç Uzman Yrd Alimi

V

Arkadaslar duyum bilgi vs paylasalim

DİĞER
    • HESAP SİLME

A

Hesap silme butonu sitenin hangi bölümünde ?
      Bu konuyu bir kaç söyledim @paretowilfredo @Antimülakat Bir kaç arkadaş daha sormuş forumda.

DİĞER
    • Şahıs şirketi olması mülakatta sorun olur mu?

G

Arkadaşlar merhaba, şahıs şirketine sahibim ve şuanda kurumun mülakatına girmeye hak kazandım. Fakat mülakata giderken şirket sahibi olmam sorun yaratır mı? Mülakata gitmeden önce kapatmam gerekir mi bunu bilmiyorum. Atama halinde zaten kapatmam gerektiğini biliyorum ama mülakat aşamasında bu durum herhangi bir olumsuzluk yaratır mı bunu danışmak istedim. Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.

DİĞER
    • Güvenlik soruşturması

I

Re: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI babamın cinayetten olan sabıkası benim güvenlik soruşturmamı olumsuz etkiler mi 😞 bilgisi olan var mı düşün düşün delirecem

DİĞER
    • Türk Şeker

A

Arkadaşlar bugün işe başlayanlar bilgi verebilir mi .Çalışma şartları vs hakkında

DİĞER
    • Admin hocam Hesap Kapatmak İstiyorum

K

Adminler bu hesabı kapatabilir misiniz

DİĞER
    • Gençler ne istiyor ?

8

Arkadaşlar burada bilinçli bi seçmen olarak hepimizin illaki oy verdiğimiz veya vereceğimiz partilerden beklentileri vardır .Size göre bi parti hangi manifestolarla çıksa oy veririm dersiniz ?İstediklerimizi buraya yazalım .

DİĞER
    • ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI

B

DEVLET MEMURLARI İÇİN GETİRİLEN ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI SADECE KİŞİ BAZINDA MI YAPILMAKTA, YOKSA AİLE BİREYLERİNE DE BAKILIYOR MU? UZUN SÜRMESİNİN BAŞKA BİR SESEBİ OLABİLİR Mİ?

DİĞER

Öyle bir yer var ki... Gezdim, Gördüm, Yedim, İçtim Sana da Tavsiye Ediyorum...

DİĞER
    gezi yemek tercih şehir tavsiye
    11
    28
    3475
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Antimülakat
      Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Arkadaşlar, gezdiğiniz şehirler, ilçeler, köyler, ormanlık alanlar, sahiller, yüksek yüksek tepeler... Birilerinin de buraları muhakkak görmesi gerekiyor dediğiniz, şunları yemeli dediğiniz, Susurluk ayranı gibi içilmesini tavsiye edeceğiniz şeyler için bir başlık açıyorum. Ben gittim gezdim, gördüm, yedim, içtim sana da tavsiye ediyorum kardeşim dediğiniz her şeyi bekliyoruz...

Ben de ilerleyen günlerde tavsiyelerde bulunacağım, memleketinize ziyarete gelecekleri doğru yönlendirmek adına da güzel bir başlık olacağını umut ediyorum. Öyle bir yer var ki TERCİHİNİ doğru YAP!

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • B
        busus Son düzenleyen:

Baslik cok guzel olmus hocam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • kamikaze
          kamikaze Yasaklı Son düzenleyen:

ilk tavsiye benden olsun 🙂 boluya yolunuz düşerse yedi gölleri, gölcüğü, abantı, göynük tarihi evleri ve akşemsettin hazretlerinin türbesini ziyaret etmeden geçmeyin 😉 sevdiklerinize Bolçi Çikolata dan alıp götürün.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Antimülakat
            Antimülakat @kamikaze Son düzenleyen:

@kamikaze hocam bolu aşçıları ve onların ellerinden çıkan güzel yemekleriyle meşhurdur. Yok mu bir tavsiye şu yemeği yerseniz tadına doyamazsınız diyeceğiniz.

kamikaze A F 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • kamikaze
              kamikaze Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat aşçıları meşhur doğrudur ama meşhur yemekleri yok hocam benim bildiğim 🙂

• H
                Hayatım Sınav @Antimülakat Son düzenleyen: Hayatım Sınav

@Antimülakat İzmir'de Birgi köyüne gittiniz mi ? Ben göremedim henüz ama güzel olduğunu duydum. İzmir'in diğer yerlerine göre biraz gizli kalmış tarihi binaları olan bir yer. İzmir'in gezmedik yerini bırakmamışsınız ama belki gözden kaçmıştır, tavsiye edilir.

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • Antimülakat
                  Antimülakat @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@Hayatım-Sınav gittim hocam, çok eski tarihi kökleri olan bir yer. Beylikler döneminden kalma yapılar var. Ödemiş pazarını gezdikten sonra gidilecek güzel yerlerden. İmamı Birgivi türbesi var, camisi tarihi ve güzel. Her ne kadar minber kısmının kapısını, altın kaplama olduğu için çalmış olsalar da, bir çok güzellik bulabilirsiniz. Benim asıl tavsiyem Ödemiş ovasını görecek seviyede bir dağ yolu var, inanılmaz dik ve toprak yol. O yoldan tepeye doğru çıkıyorsunuz, sanırım 1.000 metrenin üstünde, karşınıza gölcük diye bir yer çıkıyor. Yemyeşil bir yer ve gölün kenarlarında sobadan çıkan dumanı üstünde ahşaptan çay bahçeleri var. O manzarada muhakkak çay içmelisiniz 🙂

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • A
                    Alchemist @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat boluda kubbealti gozlemesi guzeldir hocam yolunuz duserse yedigoller ya da gölcük gezisinden sonra iyi gelir. Kamp yapmayi seviyorsaniz sonbaharda yedigollerde kamp yapin derim 😊

• H

@Antimülakat Tahmin ettiğim gibi gözünüzden kaçmamış :girl_tone1: : Kiraz'a bile gittim fırsatım olmadığı bir anda keşfettim bu köyü maalesef. Şimdi bana bina+dağ+ova+yeşillik+ dik yokuş+yürüyüş +ÇAY diyorsunuz. Bende size AH derim göremeden İzmir'den ayrıldığım için, içim cız etti 🙂

• Antimülakat
                        Antimülakat @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@Hayatım-Sınav merkezi bu kadar bunaltıcı ve yaşam alanı olarak bu kadar bunaltıcı, ilçeleri ise cennetten birer köşe olan başka bir şehir yoktur

• H
                          Hayatım Sınav @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat Ne açıdan bunaltıcı buluyorsunuz? Bana İzmir seneden seneye köhneleşiyor izlenimi yaratırdı, belki sizi de bu bunaltıyor ya da efsane gibi dolaşan koyun taşındığı için kokan İZBANın yavaşlığı 👅 İzmir'in siyasetteki temsil ettiği konum bir de her yatırıma karşı çıkan çevreci avukatları var oldukça nasıl kurtulur bundan bilemiyorum ama ilçeleri kurtarıyor dediğiniz gibi. Sahil evlerinde bir yer vardı, adını tam hatırlayamıyorum ama '...'İn Yeri' şeklindeydi adı. Aile işletmesi , çevresine göre mütevazı görünüşlü ama yediğim en lezzetli kalamar oradaydı herhalde 🙂

• Antimülakat
                            Antimülakat @Hayatım Sınav Son düzenleyen: Antimülakat

@Hayatım-Sınav hocam sokaklarını gezmenizi tavsiye ederdim ama buralarda değilsiniz belli ki, evlerin birbiriyle iç içe durumu, tek arabanın hatta yer yer gidiş geliş yollarda bile tek arabanın geçebileceği yollar olması, inanılmaz derece de park sorununun var olması, sokak aralarının çok dar olması ve karşılıklı bina balkonlarındaki mesafenin 5-6 metre olması, binaların yan yana olması, bitişik cephe olması... O kadar iç içe ki her şey, Ankara'da büyümüş birisi olarak, bu durumlara zaman içerisinde alışmış olsak da 90 metrekarelik içler acısı evlere 1.300 TL kira istenmesi durumuna hayret etmemek elde olmuyor 😞

• Antimülakat
                              Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Amasra arkadaşlar, gezip görülesi bir yer olarak düşünüyorum... Fatih Sultan Mehmet, Amasra'nın fethinden sonra şunları söylemiştir: "Lala, lala Çeşm-i Cihan Bu Mola" İnanılmaz bir doğal güzelliğe sahip. Tabi zaman içerisinde, kapitalizmin rüzgarlarının sert estiği son yıllarda kapılarını para getiren herkese sonuna kadar açması sonrası, üstü açık bir ticarethaneye bürünmüş olsa da, yerli halk oraların bu güzelliğinin kıymetini biliyor. Aşıklar tepesine muhakkak gitmelisiniz.

Bu arada @Hayatım-Sınav ın yeri... dediğiniz yer Çandarlı'da Sunar'ın Yeri olabilir mi?

• H

@Antimülakat Doğru insana dediniz ama :girl_tone1: bir kaç yıl sahada çalışmışlığım var İzmir'i adım adım gezdim o yüzden, görmediğim ilçe/mahalle azdır. Köhneleşmeden kastım aslında tam dediğiniz şey, can çekişiyor resmen. Bir de başkent olan bir şehirden sonra tabii boğulmuşsunuzdur. :thinking:
                                Yanlış hatırlamıyorsam Erol'un Yeri olması lazım. Sahil evlerinde yani Narlıderede.

• F
                                  furkanbey @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat bolu merkezde bolpi'de harran ve kral pide'de kuşbaşılı kaşarlı yiyin. böyle bi lezzet yok. abant yolunda da sucuk ekmekler lezizdir. havasından olsa gerek. aşçılar olayı da büyük ihtimal mengenden, okuldan kaynaklı. lokantalarda, restoranlarda göremedik hiç .)

GG

• J
                                    James Buchanan Son düzenleyen:

izmir eskifoça tavsiye edilir. en azından sakin bir şehir hayatı. 🙂

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • F
                                      furkanbey @James Buchanan Son düzenleyen:

@avocation seferihisar da aynı derece. tam emeklilik hayatı yaşanası yerler.

GG

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • davetsiz
                                        davetsiz Son düzenleyen:

doğu ekspresine atlayıp hemen kars a gitmek istiyorum 😞

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • A
                                          Alchemist @davetsiz Son düzenleyen:

@davetsiz hazirana nasip olursa hic dusunmseden gidin 😊 herkes kisin gidiyor ama yazlari daha guzeldir Kars'in. 😊

davetsiz 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • davetsiz
                                            davetsiz @Alchemist Son düzenleyen:

@Alchemist Öyle bir yer var ki... Gezdim, Gördüm, Yedim, İçtim Sana da Tavsiye Ediyorum... içinde söyledi:

@davetsiz hazirana nasip olursa hic dusunmseden gidin 😊 herkes kisin gidiyor ama yazlari daha guzeldir Kars'in. 😊

baskan çıldır ın üzerinde gezip , harika kar manzaralarını görmeyelim mi yani ? 😕

Gelir Uzman Yardımcısı 2019 - Sakarya

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti
                                            Kamu Rehber